Gyönyörű cicás KARKÖTŐK

Lepd meg magad vagy Szeretted egy igazán egyedi LovelyCat cicás karkötővel.

theodora cat

Karkötőnk eredeti rozsdamentes acél, a cicás medál pedig kézműves eljárással készült, amelyet zománc bevonat díszít, és az összképet pedig a strasszkristályok teszik egésszé. Kápráztass el mindenkit ezzel a csillogó karkötővel.

theodora cat

cassandra cat

Karkötőnk eredeti rozsdamentes acél, a cicás medál pedig kézműves eljárással készült, és az összképet pedig a strasszkristályok teszik egésszé. Kápráztass el mindenkit ezzel a csillogó karkötővel.

cassandra cat

athena cat

Karkötőnk eredeti rozsdamentes acél, a cicás medál pedig kézműves eljárással készült, és az összképet pedig a cica mágikus strasszkristály szeme teszi egésszé. Kápráztass el mindenkit ezzel a csillogó karkötővel.

athena cat

Vásárlói Vélemény
4,9 9 értékelés alapján
5 ?
89% 
8
4 ?
11% 
1
3 ?
0% 
0
2 ?
0% 
0
1 ?
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
KT
10. 08. 2021
Kelemen T.
Hungary Hungary
Ajánlom ezt a terméket
Kedves hozzáállás és szép nyaklánc

Rendelés után értesítettek, hogy egy kis technikai probléma van így 1 nappal később érkezhet a csomag, de a nyakláncra kb 2 napot kellett várnom így is csak. Aranyos és cuki nyaklánc, elégedett vagyok!

KP
10. 08. 2021
Kocsis P.
Hungary Hungary
Ajánlom ezt a terméket
Nagyon tetszik a karkötő

Páromnak rendeltem a karkötőt, nagyon szép

A
08. 04. 2021
Anonymous
HU HU
Ajánlom ezt a terméket
Elégedett vagyok. Azt kaptam, amire a kép alapján számítottam.

A karkötő egy nagyon kedves, tetszetős, nem hivalkodó darab, egy szép dobozban. A fénykép alapján azonnal megtetszett. Ajándékba vettem. Remélem, hogy neki is nagyon tetszik majd. 🙂

A
06. 23. 2021
Anonymous
HU HU
Ajánlom ezt a terméket
A termék igazán kedves és egyedi

Ahogy először megláttam, azonnal macsakatulajdonos barátnőmre gondoltam- neki rendeltem ajándékként. Egyszerűségében is látszik a minőség, ezért tetszett meg. Egyedi a kilakítás és nagyon praktikus , hogy több csuklóméretre is illeszthető.

A
06. 14. 2021
Anonymous
HU HU
Ajánlom ezt a terméket
Nagyon pozitív!

Nagyon kedves karkötő, rendelés után értesítést kaptam telefonon és emailben is, hogy szállítási problémák miatt később tudnak kiszállítani. Szuper kedves és személyes lett így az egész rendelés…pedig nem vagyok VIP vevő, és nem hagytam náluk nagy összeget! Emberségből dicséretes ötös!