Gyönyörű cicás KARKÖTŐK

Lepd meg magad vagy Szeretted egy igazán egyedi LovelyCat cicás karkötővel.

theodora cat

Karkötőnk eredeti rozsdamentes acél, a cicás medál pedig kézműves eljárással készült, amelyet zománc bevonat díszít, és az összképet pedig a strasszkristályok teszik egésszé. Kápráztass el mindenkit ezzel a csillogó karkötővel.

theodora cat

cassandra cat

Karkötőnk eredeti rozsdamentes acél, a cicás medál pedig kézműves eljárással készült, és az összképet pedig a strasszkristályok teszik egésszé. Kápráztass el mindenkit ezzel a csillogó karkötővel.

cassandra cat

athena cat

Karkötőnk eredeti rozsdamentes acél, a cicás medál pedig kézműves eljárással készült, és az összképet pedig a cica mágikus strasszkristály szeme teszi egésszé. Kápráztass el mindenkit ezzel a csillogó karkötővel.

athena cat

Vásárlói Vélemény
4,9 14 értékelés alapján
5 ★
93% 
13
4 ★
7% 
1
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
GT
12. 14. 2021
Gáborné T.
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Nagyon szép, köszönöm

Nagyon szép, köszönöm

H
11. 29. 2021
Heni
HU HU
Ajánlom ezt a terméket

Fantasztikusan szép nyaklánc!

Imádom a nyakláncot, mert letisztult, egyszerű, de a csillogásának köszönhetően nagyon különleges ékszer, egyáltalán nem hétköznapi. A cicás medál pedig igazán cukivá teszi a megjelenését. A minőség nagyon szuper, csak ajánlani tudom mindenkinek!

ÁZ
11. 24. 2021
Ábrahámné Zaják A.
Hungary Hungary
Ajánlom ezt a terméket

Egy nagyon boldog cicás karkötő tulajdonosa

A múlt héten megkaptam a cicás karkötőmet. Sokkal szebb, mint a képen! Nagyon szeretem, nagyon tetszik! Azóta is folyamatosan rajtam van, imádom! Külön nagyra értékelem, hogy amikor megrendeltem a karkötőt, tájékoztattak, hogy akkor éppen nem volt készleten, de amint lesz – egy körülbelüli időpontot is közöltek – rögtön értesítenek és küldik az ékszert. Ez nagyon jólesett, nem sok ilyen, vagy hasonló esetről tudok. Nagyon köszönöm, csodás az ékszerem! (egy nagyon boldog cicás karkötő tulajdonosa)

SK
11. 22. 2021
Szilágyi K.

Nagyon tetszik a medálrész, és hogy ilyen aranyos cica jelkép van benne.

Régóta kerestem olyan nyakláncot ami cicás, és végre tetszik is. A mérete pont megfelelő. Örülök nagyon ennek a nyakláncnak

IB
11. 22. 2021
Istvánka B.
Hungary Hungary
Ajánlom ezt a terméket

Nagyon szép és kényelmes

Magamnak vásároltam ez a karkötőt. Nagyon tetszik a karkötő állíthatósága, praktikusan van kitalálva. A cicamedál nagyon cuki és minden nap szívesen hordom